Årsmøte avholdes søndag 3.3 på SOL-hytta

Postet av Sarpsborg OL den 20. Jan 2019

Årsmøtet avholdes søndag 3.3 kl 19:30 på SOL-hytta. Vi oppfordrer alle medlemmer over 16 år til å lese styrets årsberetning for 2018 (legges ved denne saken innen 8.2) og stille på årsmøtet. 

Dere er hjertelig velkomne!Peisstua er åpen under mandagstreningene inntil videre

Postet av Sarpsborg OL den 19. Jan 2019

I tillegg til klubbkvelder med kveldsmat på fastsatte mandager, er peisstua også åpen for enkel bevertning og sosialt samkvem også se andre treningskveldene.

Møt opp for å få kontakt med gamle og nye medlemmer og lage et inkluderende miljø.Åpne treningsløp Vinteren 2019

Postet av Sarpsborg OL den 28. Des 2018

I samarbeide med VOL og TIL arrangeres åpne treningsløp med tidtaking i 2019.

Første løp er lørdag 19. januar.

Påmelding via Eventor: http://eventor.orientering.no/Events/Show/11023Kick-Off mandag 7.1

Postet av Sarpsborg OL den 23. Des 2018

Og når jul og nyttårshelgen er over er det tid for anger (?) og antakeligvis nye mål. For å hjelpe deg i gang arrangerer vi i Sportsutvalget enKick-Offpå SOLhytta mandag 7.1. Treningen starter kl 18.00, og der kan ALLE uansett form være med. Orker du ikke løpe, så kan du gå en tur. Hytta er åpen for servering hele den kvelden, så der er det mulig å treffe gamle kjente. Etter trening vil Sportsutvalget gå gjennom vårens treningsopplegg, samlinger og større løp/stafetter vi tenker å delta på. I den forbindelse ønsker vi å få synspunkter fra deg og dine på hva vi bør prioritere denne sesongen. Håper vi ser deg der!Med ønsker om en god jul og et godt nytt år!

Hilsen Knut for Sportsutvalget   Trening 2.juledag

Postet av Sarpsborg OL den 23. Des 2018

Nå er nok de fleste av oss mer enn fullt opptatt med juleforberedelsene og alle ser vi fram til noen dager med høytid, kos og god mat og drikke med familie og venner.

Og når det gjelder venner: våre venner i Varteig inviterer oss i SOL og Trøsken til Bjønnåshytta 2.juledag kl. 12.00. Der blir det ulike løyper, det serveres varm drikke og grillene er tent. Så ta med familie, sosisser og skift og møt opp!Levert av IdrettenOnline