Kveldsmat og klubbkveld man 28.1

Postet av Sarpsborg OL den 25. Jan 2019

Mandag 28. januar er det kveldsmat / klubbkveld på SOLhytta fra ca kl 19:30.

Finn Henry Lillestrand og Svend Sondre Frøshaug kommer for å informere om VMs publikumsløp og behovet for funksjonærer. Sven Sondre vil informere om Mobilise og opplegg for unge som ønsker å bidra under VM. 

Vel møtt!


0 Kommentar

Til minne om Bjørn Steinar Syversen

Postet av Sarpsborg OL den 23. Jan 2019


Til minne om Bjørn Steinar Syversen

Orienteringskameraten «Syver» har nådd livets «sistepost».

Med stor sorg og dypt vemod har vi mottatt meldingen om Bjørn Steinar Syversens bortgang søndag 20. januar, han ble 66 år gammel. Bjørn, den positive, alltid engasjerte og initiativrike karen med det gode smilet. Alltid med ønske om å realisere nye ideer for å utvikle orienteringsidretten.  

Det var i Sarpsborg Orienteringslag Bjørn fant de første orienteringspostene midt på 1970-tallet. Hans store interesse for sporten gjorde at han raskt ble en god orienteringsløper og hevdet seg på resultatlistene.

I tillegg til å ha vært en dyktig orienteringsløper har Bjørn levd og åndet for SOL og orientering, og han har lagt ned et fantastisk arbeid for O-sporten.

Bjørn har vært med i lagets styre og utvalg i 22 år.

Gjennom hans arbeid i Østfold Orienteringskrets og Norges Orienteringsforbund var han en stor pådriver for å utvikle idretten både sportslig og arrangementsmessig.
Han har vært løpsleder, løypelegger og kontrollør på utallige nasjonale og internasjonale arrangement.

Han var en meget dyktig karttegner, og tegnet mange O-kart. Ikke minst var han ivrig på å tegne O-kart over områder rundt skolene for at barn og unge skulle få glede av O-idretten. Han har gjennom årene fulgt opp og oppmuntret mange av SOL`s unge løpere i trening, på treningssamlinger og konkurranser i Norge og utlandet.

Bjørn ble tildelt fortjenestemerke i 1994 og fortjenestemedalje i 1998. I 2005 ble han utnevnt til æresmedlem i Sarpsborg Orienteringslag.

Vi vil alltid huske Bjørn som et godt menneske med mye omsorg for alle, samt de mange opplevelsene med mye liv og latter. Takk for alt du har gitt til oss hver i sær. Du vil bli dypt savnet.

Våre tanker går til Mette og den nærmeste familien.

Vi lyser fred over Bjørn Steinar Syversens minne.


O-venner i Sarpsborg Orienteringslag
 
 


0 Kommentar

Årsmøte avholdes søndag 3.3 på SOL-hytta

Postet av Sarpsborg OL den 20. Jan 2019

Årsmøtet avholdes søndag 3.3 kl 19:30 på SOL-hytta. Vi oppfordrer alle medlemmer over 16 år til å lese styrets årsberetning for 2018 og stille på årsmøtet. 

Dere er hjertelig velkomne!


Årsberetning 2018.pdf


0 Kommentar

Peisstua er åpen under mandagstreningene inntil videre

Postet av Sarpsborg OL den 19. Jan 2019

I tillegg til klubbkvelder med kveldsmat på fastsatte mandager, er peisstua også åpen for enkel bevertning og sosialt samkvem også se andre treningskveldene.

Møt opp for å få kontakt med gamle og nye medlemmer og lage et inkluderende miljø.


0 Kommentar

Levert avIdrettenOnline