Ledere til vinterkretssamling på SOLhytta for Østfold o-krets 13-20 åringer

Postet av Samlinger og løp den 19. Jan 2016

Sarpsborg orienteringslag skal arrangere den årlige vinterkretssamlingen lørdag 13. januar med overnatting til søndag 14. januar. O-utvalget og rekrutteringsutvalget i SOL samarbeider om å få til dette arrangementet, og trenger i den forbindelse to til tre foreldre som kan overnatte på SOLhytta fra lørdag til søndag samt kan forestå servering av mat lørdag ettermiddag/kveld og søndag morgen. Har du lyst og anledning til å bidra, så send en e-post til rekruttutvalg@sarpsborgolag.no eller en SMS til Bjørn Tore på mob. 95899052.

Camp Stokke rett fra levra

Postet av Samlinger og løp den 18. Jun 2015

Camp Stokke - Treninger

Av Marie Hansen


SprinttreningJeg synes treningene var bra stort sett. Før treninga på fredag så fikk vi ganske dårlig tid til å varme opp og sånt, men det gikk egentlig helt fint for meg. Det var sprint-trening, og jeg følte det gikk greit. "Terrenget" var for det meste gater og park, og ikke så mye høydekurver og sånt. Jeg lå på forskudd hele veien, men hadde to-tre små bommer litt her og der..

Resultater sprinttrening.Mellomdistansetrening
På lørdag så var det langdistanse-trening. Jeg sto opp tidlig for å få god tid mellom treningen og sprinten etterpå. Men det var litt rart, fordi jeg synes løypa var så lett til å være a-nivå? Jeg mener, jeg kunne følge sti eller store ledelinjer nesten hele løypa uten å følge kurver eller andre detaljer. Dessuten så synes jeg de kunne lagt noen litt lengre strekk, og kanskje litt lengre vekk fra sti/vei.. Men bortsett fra det så var det en grei trening, og jeg tok det litt med ro med tanke på sprinten senere på dagen.

Camp Stokke - Midtsommerløpene

Av Benedicte Pedersen


MidtsommersprintenLørdag løp vi sprint, i alle fall var det det de kalte det. Løypene var ganske lange, og det var en del skog, men vi kom oss gjennom, hele gjengen. Det ble mange gode plasseringer, og premieplasser til Rikke, Marie Hansen og Marie Jensen i klassene D15-16 og D13-14.


Resultater sprint.

Midtsommerløpet
Søndag var det mellomdistansens tur, og løypene var gode, tross de mange postene, som fikk det til å føles som om det aldri tok slutt. Men, vi kom os helskinnet (bortsett fra noen små kutt) gjennom i dag også. Også i dag løp Marie Hansen og Rikke til premier i D15-16. Alt i alt har vi alle hatt det veldig bra på løpene i helgen!

Resultater mellomdistanse.