O-teknisk og fysisk trening i den nærmeste tiden

Postet av Leder Sarpsborg OL den 16. Mar 2020

Selv om det er nedlagt forbud mot all organisert trening den nærmeste tiden, er det viktig at den enkelte bruker tiden framover til egentrening på individuelt basis. Forbudet kan bli langvarig.

Når det gjelder O-teknisk trening, vil SOL i samarbeid med naboklubbene legge ut postmarkeringer og trykke ferdig løyper som alle kan benytte. Foreløpig er det tilgjengelig en A løype på 4,3 km og en C løype på 2,3 km  i Stikkaåsen. Postene er markert med rød/hvite bånd. Ferdige kart med løyper pakket i plast er tilgjengelig i postkassen ved hovedinngangen på SOL hytta. 

Bruk Antibac på hendene før dere tar kartet!

Send gjerne en SMS  til 91117106 til hvis beholdningen skulle ta slutt. Nye løyper i andre områder vil komme etterhvert.

Kondisjonstrening kan alle drive i de fleste nærmiljøer ute. Både i Sarpsborgmarka og i Kalnesskogen er det veldig mange som allerede har funnet ut dette. For tempo og intervall trening er fridrettsbanen på Kalnes et godt alternativ.

Det er viktig at alle i o-miljøet respekterer de anbefalinger og restriksjoner som etterhvert innføres og dermed bygger opp om det gode rykte som o-sporten allerede har i samfunnet.

Se også Info om aktivitet fra NOF Aktivitetsinfo til klubbene i disse smitteverntider (1).pdf

Sportslig hilsen fra Tom


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.