Orienteringsdag 9. september - Vi trenger din hjelp!

Postet av Rekruttutvalg Sarpsborg OL den 25. Aug 2022

Hei SOL-medlemmer😊.

Vi skal igjen arrangere vårt rekrutteringsstunt for skoleelever i Kulåsparken 9.septemper, se vedlagt innbydelse, og vi trenger hjelp til dette av alle som klarer å sette av en dag eller noen timer på dagtid mellom kl. 08:00 og 15:00 denne dagen!

Vi regner med over 1000 deltagere, og jeg ønsker meg mange SOLinger som frivillige i tillegg til Vartinger og Trøskinger samt støtte fra Idrett/toppidrett på St. Olav, slik vi har hatt tidligere. Send meg påmelding på mail eller melding med navn, mob.nummer og mailadresse dere som ikke har gjort det😊

Selv om det er krevende å sette av dagtid til dette, er dette et effektivt arr. hvor vi treffer mange potensielle rekrutter pr. frivillig, samt bygger god velvilje hos skoler og lærere for sporten.

Jeg ønsker også at flest mulig av våre ungdommer som har lyst og mulighet til å bidra, og som kanskje kunne få noe å sette på CV’en sin, er med på dette og kan vise seg frem. Jeg har laget en søknad, som kan brukes mot skole/lærer, for å få fri til dette uten fravær.

 Er det spørsmål utover dette, så ring meg😊

Dag Syversen

Mob +47 917 01 883 

dag.syversen@fernlof.no


Innbydelse Orienteringsdag 2022.pdf


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.