Veteranmesterskapet 2024

Postet av Mette Traaen den 27. Feb 2024

Helgen 13.-15. september arrangerer SOL årets veteranmesterskap. Trøsken har ansvar for sprinten som er på fredag, med arena på Kalnes videregående skole. SOL står for lang- og mellomdistanse på lørdag og søndag, med arena på Svinndal skole. Vi skal bruke det nytegnede Ravnsjø-kartet, som ble ferdig på høsten i fjor. Det har ikke vært arrangert o-løp i dette terrenget siden Solrenningen tidlig på 80-tallet, så dette blir veldig flott!

De fleste hovedfunksjonene er besatt, men vi trenger hjelp fra så mange som mulig. Av større ansvarsområder er det behov for ansvarlig på start og i mål, samt i sekretariatet. Utover det trenger vi folk til opp- og nedrigg, parkering, kiosksalg, premieutdeling, samt flere folk til å bidra på start og i mål. Det vil også være behov for gjennomløping av løypene i forkant av løpene. Si også i fra dersom du ønsker å bidra med noe annet enn det som er nevnt.

Arrangementsgjennomføring er en av bærebjelkene for SOLs økonomi, og vi er avhengige av at medlemmer stiller opp på dugnaden. Hovedkomitéen har skikkelig tro på et knallbra arrangement, og gleder oss veldig.

Ta kontakt med Marthe Kristensen så raskt som mulig enten på mail marthe.kristensen01@gmail.com, eller på telefon 454 04 264 med info om hvor du kan bidra.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.