SOLs familiesamling på Budor 2016

Postet av Rekruttutvalg Sarpsborg OL den 26. Okt 2015

33 SOLinger reiser på familiesamling på Budor fredag 29. januar - søndag 31. januar 2016. Nedenfor finnes informasjon om samlingen.

På fredag kveld samles vi i lavvo'en en gang mellom kl. 19:30-20:00 for grilling. Grillmat og drikke besørges av hver enkelt.

Det er flotte akemuligheter i området, så akebrett kan med fordel medbringes. Det er selvfølgelig også perfekte forhold for skiturer, både lange og korte. Det er over 300 km med oppkjørte løyper i området.

På lørdag blir det felles avgang for de som skal på skitur kl.10:30. Vi sikter oss inn mot en av Turistforeningens to åpne hytter. Disse er Målia og Stenfjellhytta. Hyttene har åpent for servering i helgene. Målia ligger ca. 5 km fra Budor i nordvestlig retning og Stenfjellhytta ligger ca. 6-7 km fra Budor i vestlig retning.

På lørdag ettermiddag blir det felles middag kl.18:00 for alle deltagere. Menyen blir Lasagne-buffet. Fellesmiddagen bekostes av SOL, men drikke til middagen betales av hver enkelt i resepsjonen.

Alle andre måltider må ordnes av hver enkelt.

Hjemmeside Budor: Det er mye informasjon å finne på hjemmesiden til Gjestegården, bl.a. åpningstider, meny, oversikt over hytter/leiligheter, løypekart og status på langrennsløyper.

Se ellers løypekart og status preparerte skiløyper. Det går også en lysløype i nedoverbakke sydover fra Budor til Gryllingsætra.

SOL sponser som tidligere år størsteparten av leieprisen for leilighetene. Egenandelen for samlingen denne helgen er satt til kr. 250,- for voksen og 100,- for barn/ungdom. Dette beløpet sender SOLs kasserer faktura på til deltagerne.

Veibeskrivelse:
Kjør E6 mot Hamar. I krysset Kolomoen etter Espa kjører man av E6 og følger rv3 mot Tynset, Elverum, Trysil og Løten. I kryss før Løten, eller i kryss ved Løten sentrum tar man av til venstre mot Brenneriroa eller Budor. I lyskryss kjører man rett over rv25 og da er man i Budorveien. Denne veien er bomvei og man må betale NOK 60,- i bommen. Budorveien følges i 15 km. Når man kjører over feristen er man nesten framme.

For veibeskrivelse kan du også søke på kart. Stedet heter Budor Turisthytte hos kartverket.http://kart.gulesider.no/m/96ZTS

Det er ingen handlemuligheter på Budor, så innkjøp bør gjøres på forhånd f.eks. i Jokerbutikken ved lyskrysset i Brenneriroa eller i Løten sentrum.

I følge utleiebetingelsene disponeres leilighetene fra kl. 15:00 på fredag 29. januar til kl. 12:00 på avreisedag søndag 31. januar. På søndag er det gjort avtale om disponering av leilighet 11 etter kl. 12:00 (3-4 timer), slik at det er mulig å sette inn bagasje og få skiftet etter skitur før hjemreise.

Sengesett (dynetrekk, putetrekk og laken) og håndkler er ikke inkludert i leieprisen, så det må hver og en ta med selv. Husk at noen av sengene er familiesenger med bredde 140 cm og at man da har behov for laken til dette. Det er også mulig å leie sengesett for kr. 150,- pr. sett.

Har du spørsmål kan du vel ringe Bjørn Tore på mob. 95899052 eller sende en e-post til rekruttutvalg@sarpsborgolag.no


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.