Sarpsborg orienteringslags familiesamling på Budor

Sarpsborg orienteringslags familiesamling på Budor


Tid


Sarpsborg orienteringslag arrangerer samling på Budor fredag 29. januar - søndag 31. januar 2016. Nedenfor finner dere informasjon om samlingen.

På fredag kveld samles vi i lavvo'en en gang mellom kl. 19:30-20:00 for grilling. Grillmat og drikke besørges av hver enkelt.

Det er flotte akemuligheter i området, så akebrett kan med fordel medbringes. Det er selvfølgelig også perfekte forhold for skiturer, både lange og korte. Det er over 300 km med oppkjørte løyper i området.

På lørdag blir det bestilt felles middag for alle deltagere. Menyen bestemmes senere. Fellesmiddagen bekostes av SOL. Drikke betales av hver enkelt.

Andre måltider må ordnes av hver enkelt.

Hjemmeside Budor: Det er mye informasjon å finne på hjemmesiden til Gjestegården, bl.a. åpningstider, meny, oversikt over hytter/leiligheter, løypekart og status på langrennsløyper.

Det er to turisthytter i området som har åpne for servering i helgene. Målia ligger ca. 5 km fra Budor i nordvestlig retning og Stenfjellhytta ligger ca. 6-7 km fra Budor i vestlig retning. Se ellers løypekart og status preparerte skiløyper. Det går også en lysløype i nedoverbakke sydover fra Budor til Gryllingsætra.

SOL sponser som tidligere år deler av leieprisen for leilighetene. Hvor mye dette blir i år kommer det informasjon om senere.

Har du spørsmål kan du vel ringe Bjørn Tore på mob. 95899052


Administratorer


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.