Postjakta med tre nye kart - oppdatert informasjon

Postet av Mette Traaen den 19. Mar 2021

Oppdatert informasjon om helgens kartslipp!

Tre nye kart er nå tilgjengelige for nedlasting på turorientering.no/sarpsborg, men postene kan offisielt ikke besøkes før søndag 21. mars fra kl. 10 (vi kan ikke garantere at postene er satt ut før dette tidspunktet). Vi har valgt denne løsningen for å unngå at mange møter opp samtidig f.k. søndag.

Grunnet smittesituasjonen kan vi dessverre ikke ha et åpningsarrangement som vi først hadde tenkt, og vi må en tid framover bruke mest mulig digitale løsninger. Vi vil derfor sterkt oppfordre alle som har anledning til å laste ned kartene fra turorientering.no/sarpsborg. Dette gjelder både de to gratiskartene, og betalingskartet (kr. 75,-).

Vi har forståelse for at denne løsningen ikke passer for alle, og derfor vil vi henge opp to postkasser ved inngangen til lysløypa ved SOLhytta. Der vil dere finne de to gratiskartene "Lande" og Landemyra". Papirkartene vil være tilgjengelige søndag 21. mars fra kl. 10.

Postene vil være tilgjengelig hele dette året, så vi vil oppfordre alle om å vurdere hvilket tidspunkt kartene blir hentet på for å unngå sammenstimlinger.

Betalingskartet "Kalnes-Visterskogen" kan kjøpes og lastes ned fra turorientering.no/sarpsborg. Dessverre kan vi ikke selge papirversjonen av dette kartet søndag grunnet smittevernreglene. Papirkartet vil imidlertid være tilgjengelig for kjøp på Vitusapoteket ved Torget f.o.m. mandag 22. mars.

Vi kommer sterkt tilbake når situasjonen tillater det - da blir det både tilbud om fellesturer og opplæring for alle som ønsker å bli tryggere med kart og kompass.
Dessuten vil det komme mange flere kart og poster utover i sesongen! Det blir snart lagt ut mer informasjon om dette :)

Vi ønsker alle en riktig god tur, og husk smittevernreglene!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.